ELS NOSTRES SERVEIS

Oferim assessoria, direcció financera i control i servei d’advocats

AGÈNCIA PALAFRUGELL Assessoria

Desde Dominguez Assessors us ajudem en les diferents gestions internes de la vostra empresa. Començant per les gestions comptables fins la gestió i administració de la mateixa. Finalment si necessites informació sobre gestió fiscal, mercantil; o de nòmines, contractació i Seguretat Social estàs en les millors mans.

DFC direcció financera i control

A fi de donar un servei més personalitzat als nostres clients, la nostra agència va crear DFC (direcció financera i control) on agrupem tot el que necessites per el teu projecte empresarial. 

Així doncs, t’acompanyem professionalment des de l’inici de l’empresa on fem una planificació, el seu creixement on realitzem un seguiment i control de l’empresa i la seva fi, és a dir, fem una valoració i avaluem possibles inversions.

DFC

DOMÍNGUEZ advocats

A Domínguez advocats fem un assessorament professional i personalitzat de la mà del nostre equip d’advocats especialitzats.

Així doncs, les nostres àreas d’actuació són: Civil, Responsabilitat Civil, Dret Immobilirari, Matrimonial i de Dret de Família, d’Arrendaments Urbans i de Propietat Horitzontal, Successions, Penal, Laboral i Processal.

 

ADREÇA

Torres i Jonama, 57

17200 Palafrugell (Girona)

972 30 16 53

CORREU ELECTRÒNIC

dominguezassessors@dominguezassessors.com