DFC

Direcció financera & control

 

La experiència dels anys, les necessitats dels nostres clients i la nostra inquietud d’oferir un millor servei, han portat a DOMÍNGUEZ ASSESSORS a crear el servei de gestoria (Direcció financera & control.)

Entenem que la planificació econòmica i financera de les empreses és un element clau en la gestió empresarial. Aconseguir acostar la direcció financera de forma flexible, en funció de les necessitats reals de cada empresa, als nostres clients esdevé el nostre objectiu.

Un projecte empresarial necessita, prendre decisions que en molts casos tenen gran transcendència econòmica. És d’importància capital la seva planificació i avaluació a fi didentificar els riscos, minimitzar-los i aconseguir la viabilitat que l’empresa necessita.

 

PROJECTE EMPRESARIAL

La planificació financera, la avaluació de la conveniència de noves inversions, el control i seguiment de la marxa de l’empresa, la detecció puntual de les necessitats financeres que origina la pròpia activitat, disenyar una política d’endeutament adequada, analitzar la viabilitat econòmica, patrimonial i financera de l’empresa són a dia d’avui aspectes imprescindibles que la gerència o propietat de les empreses han de considerar a fi d’aconseguir una major eficència i rendibilitat.

 

asesoria-dominguez-palafrugell-fiscal-laboral-asesor-empresas
abogados-abogado-legal-defensa-dominguez-palafrugell-derecho

ADREÇA

Torres i Jonama, 57

17200 Palafrugell (Girona)

972 30 06 96

972 30 16 53

CORREU ELECTRÒNIC

dfc@dominguezassessors.com